GRIZLY Javorový sirup BIO 330 g
Vzniká tradičním způsobem z mízy javorů rostoucích v Kanadě, následně prochází tepelným zpracováním. Sirup si zachovává řadu minerálních látek, mezi kterými byste našli draslík, vápník, zinek nebo mangan. Vyznačuje se zlatavou barvou, jemnou chutí a velmi mírným aroma. Je bohatý na antioxidanty, mezi jeho další přednosti patří nízký obsah tuku a naopak vysoký obsah sacharidů – slouží tedy jako zdroj energie. Často po něm určitě budou sahat celiaci a ti z vás, kteří trpí alergií nebo intolerancí na mléko a mléčné výroby, javorový sirup je totiž bezlepkový a bezlaktózový.
Proč chtít GRIZLY Javorový sirup BIO:
✅ bohatý na antioxidanty
✅ vyznačuje se nízkým obsahem tuků
✅ bez lepku a laktózy – vhodný pro celiaky a osoby trpící alergiemi nebo intolerancí na mléčné výrobky
Na co se používá javorový sirup?
Jednoznačně jako zdravé sladidlo! Javorový sirup je charakteristický svou sladkou a jemnou chutí, která se hodí do mnoha pokrmů a nápojů. Využijte ho například na oslazení palačinek, ovesných vloček, jogurtů nebo dezertů.
Věděli jste, že...
... biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení? Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Složení: Javorový sirup* 100 %, třída A
*CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství
Země původu: Kanada
Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě. Po otevření skladujte při teplotě do 10 °C, ideálně v lednici.
Balení: Plastová láhev s odklápěcím víčkem.
Javorový sirup je lahodné přírodní sladidlo vyrobené z mízy stejnojmenného stromu. Skvěle se hodí na oslazení palačinek, lívanců nebo zmrzliny.