Cacao Crudo Raw Hořká čokoláda Gianduja, BIO, 30 g
EAN | 8053251050661 |
---|---|
Značka | Cacao Crudo |
Cacao Crudo Raw Hořká čokoláda Gianduja, BIO, 30 g
EAN | 8053251050661 |
---|---|
Značka | Cacao Crudo |
Neuvěřitelně chutné, uspokojující a dobře vyvážené. Krém Gianduia vyrobený ze syrových lískových oříšků "Tonda Gentile Romana" obaluje jemně drcené lískové oříšky (30 %) a celé krystaly nektaru z kokosových květů. Stejně jemné a křupavé, lískové ořechy a syrové kakao vytvářejí opravdové a robustní aroma, které vás překvapí. Zdravý a chutný zážitek, který si nemůžete nechat ujít.
Jemné kakao Criollo z peruánské Amazonie
Raw Cacao je nový způsob výroby a chutě čokolády. Výrobní postupy, které ve srovnání s tradičními postupy nejlépe zachovávají vzácné kvality kakaa a dalších použitých surovin. Cacao Crudo je prvním výrobcem raw čokolády v Itálii.
Používá jemné jednodruhové kakaové odrůdy Criollo z peruánské Amazonie, které nikdy neprochází zpracováním nad 42°C. Klasický proces pražení kakaových bobů je nahrazen pomalým sušením v chráněné atmosféře.
SloženíNepražená kakaová pasta Criollo beans*, (nepražená) pasta z lískových oříšků "Tonda Gentile Romana"* (30 %), koncentrovaná šťáva z kokosových květů* (kakaová sušina minimálně 50 %). Může obsahovat mandle a vlašské ořechy.
*produkt ekologického zemědělství.
Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 2544 kJ / 613 kcal Tuky 46 g Z toho nasycené tuky 17 g Sacharidy 33 g Z toho cukry 19 g Vláknina 10 g Proteiny 12 g Sůl 0 g Hořčík 165 mg UpozorněníSkladovat v suchu a chladu.